dimecres, d’octubre 04, 2017

SOM GENT PACIFICA I ENS AGRADA CRIDAR, I TANT QUE SI

Cadascú ha vist i ha viscut com a volgut l' 1 d' octubre, la proporcionalitat d' alguns em supera, els acomiadaments de les policies i guàrdia civil en els seus destins amb crits de a por ellos m' entristeix.
Penseu el que penseu, sigueu d' on sigueu , us recomano que no parleu des del odi , no utilitzeu el i tu més , no busqueu refugi en el que ha dit aquell o l' altre, no es deixeu abduir ni sigueu xais de ningú, ni molt menys us deixeu adoctrinar.
No us inventeu fractures, ni utilitzeu el' abstenció com us vingui en gana, no  sigueu altaveu de la programació o contra programació. Feu un flac favor quan parleu amb llenguatge bèl·lic, quan compareu la situació amb temps e indrets que no s' haurien de repetir.

Ahir vàrem sortir al carrer un munt de persones lliurement, sense cap pressió, ni cap xantatge , no cal actuacions com les viscudes el passat diumenge, som gent pacifica ... i ens agrada  cridar.

fotografia realitzada ahir a la carretera Ripollet a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...