dimecres, de desembre 14, 2016

VISTES DES DEL CEL , MAS RAMPINYO 1961



Aquestes fotografies son de l' any 1961, son evidents els canvis i les transformacions del paisatge urbà. Els camps han deixat el pas a els habitatges i a les naus. Aquestes fotografies realitzades des de una avioneta .
la fotografia com a document gràfic ens aporta informació detallada , en aquest cas podem recordar vells indrets desapareguts com la fabrica de cartró, com el taller de trens que hi ha via al pas a nivell, dels camps desapareguts, etc.

Venim de un passat, som en un present i volem un futur . Dels  errors hauríem d' aprendre , però sempre caiem  per segona i tercera vegada, ens carreguem el present, sense tindre en compta els errors comesos en el passat, i no deixarem rés de bo per el futur.
Aquests paisatges de les cases i els camps a prop, ens traslladen a una època on la pagesia encara estava arrelada, un època  de pocs cotxes, d' alguns carros i tractors. On podíem jugar sobre els carrers de terra, tranquil·lament  , temps era temps ....
El fet de fer-me arribar aquestes fotografies, me ha facilitat el poder publicar aquestes fotografies , ja sabeu si disposeu de fotografies i les voleu compartir teniu aquest blog a la vostra disposició.





         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...