diumenge, de desembre 11, 2016

PAS SUBTERRANI, DE NOU...



El pas subterrani que tenim a Mas Rampinyo és punt de incivisme continuat, tant per la gent que pren les parets com a tela per pintar, o d´altres per pixar i també com a paperera. Aquest pas està gafat des de la seva inauguració, doncs el seu terra porós es va embrutar el primer dia amb restes de gelat desfet que es van repartir entre els presents.
Actualment hi ha un gotera ( que ja ve del pas antic, també tenim el problema de les escales mecàniques que estan aturades més temps del compta ( avui diumenge no han funcionat). Hi ha la intenció de solucionar el tema de la mobilitat de la gent que vagi en cotxets o per la gent discapacitada física, o la gent que vagi en carro s de compra. A la reunió que varen convocar l´Ajuntament i que es va celebrar a la Unió es va dir que se estava elaborant un estudi per trobar formules per tal de facilitar l’accessibilitat .
La via del tren es un entrebanc que impossibilita el pas entre les dues parts, actualment hi ha el pas per la estació, o per el antic pont , o el pas a nivell que hi ha al carrer Estanislau Abadal, o per el pas que es va fer a l’ alçada de les dues torres de habitatges.
Tot un circuit que sembla un via crucis per els vianants que necessiten de una millor accessibilitat que fa que sigui en certs casos una gran odissea. És una assignatura pendent que te el govern municipal davant de la ciutadania , del veïns i veïnes de Mas Rampinyo.

Aquestes fotografies han estat realitzades avui al mati.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...