dissabte, de març 12, 2016

DIU LA TEVA

He rebut un mail escrit per en Carlos Luque , que publico en aquest bloc per compartir-ho amb tots vosaltres,fa unes propostes interessants:


Creació d'una nova zona de jocs infantil i gent gran amb mes jocs d'activitats que afavoreixin les activitats fisicoesportives, l'esport, la naturalesa i tot allò referent a la conservació de l'entorn del medi natural.

Crec que s'hauria de delimitar una zona per el gossos. Cada vegada que passo pel parc caminant o corrent, passo per situacions de risc i por, al veure com gossos hem venen corrents i es llencen al d'amunt meu sense saber si algun dia en mossegaran o no. Respecto les persones que passegen el gossos, però ningú respecta endur el gos amb la corda, o el morrió, o simplement lligat i portat de la ma. Es així de clar. S'ha de delimitar una zona on el gossos puguin anar solts, a la resta del parc s'han d'endur lligats i de la ma del seu responsable.

Carlos Luque.

"Agrair a en Carlos la seva aportació a aquest bloc, que com ja sabeu està obert a publicar opinions , amb les elementals normes de respecte, i amb les dades dels que la escriuen "








         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...