diumenge, de febrer 22, 2015

LA UNIÓ, UNA ENTITAT AMB HISTORIA...
 

Un cop més en Josep Bacardit m’ ha fet arribar arxius interessants, en aquesta ocasió és una instancia comunicant la  composició de la junta de la Unió a l’ Ajuntament de Montcada. En el primer document podem comprovar com hi ha un error doncs hi figura “ COLON “ en lloc de “ UNIÓN”. També podem comprovar com hi ha un ratlla vermella sobre on posa Masrrampiño..
La llista amb els càrrecs pertinents fou registrada el 3 de febrer de 1949.
La Unió és una entitat amb anys de trajectòria, amb els corresponents dalts i baixos, però que ha omplert el buit que les administracions no van omplir, sovint navegant en solitari, en una mar plena de entrebancs i dificultats.  Encara ara hi ha gent que no entens el que es l’ associacionisme, ni lo que suposa que una entitat com la Unió estigui activa com ho està.
Al 1921, al 1924 o inclòs abans es va donar el primer pas per fundar la entitat, l’ esforç col·lectiu dels nostres avantpassats va fer possible el que ara disposem. Sempre que pugui o m’ arribi informació de la història de la Unió la publicaré, és  important conèixer-ho.
 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...