Trobar aquest
interessant joc de paraules , partir de una recepta de cuina concretament un
Rap amb pinya….és una de les curiositats que podem trobar a la red.
Rap
amb pinya
Molta cuina tradicional si, però també m'agrada innovar, ja ho sabeu.
Doncs us porto un nou invent....i nanos....ara us puc dir que l'he encertada de
ple.
No està bé que ho digui jo...ja ho sé, però aquest és un excel.lent
plat...digne de qualsevol restaurant.
La combinació està certament ben trobada. I us ho diu un a qui li fa una
mica de ràbia trobar-se la pinya calenta en una pizza o en una amanida amb
salsa rosa.
Aquest plat l'heu de tastar, si us plau.
És força senzillot de fer i amb productes molt assequibles....menys el rap
potser....però el podeu comprar congelat.
Li podria haver dit "Tall de rap fresc amb pinya tropical i reducció de
Cointreau".
I l'he dit "Rap amb pinya".
Ja sabeu per què (veure article "És bona la cuina
d'autor?").
I també....per què és un nom contundent, enèrgic i té ganxo...."Rapampinya!"....a
que si?...és com el que diu "Marrampinyo!!!"....quan es parla
del "Mas Rampinyo"....juas,juas!!!!
...uf, cada dia que passa estic més tronat !!!
Total, que ja sé que no reinventaré la cuina a aquestes alçades....però jo m'ho
passo pipa.
Això si, espero la vostra opinió.