diumenge, de juliol 13, 2014

CEDIM I ANEM A LO FÀCIL....
EL MONÒLIT EN HOMENATGE A LA RIUADA DEL 62 HA ESTAT RETIRAT PER
 L' AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC, QUE HA CEDIT I HA ANAT A LO FÀCIL
fotografia realitzada ahir dissabte dia 12 a Mas Rampinyo
fotografia realitzada per en Jaume Aragall
el mònolit després de l' actuació dels bretols
Amb motiu de les obres de millora , han decidit col·locar el monòlit en aquesta zona a Montcada Centre.

Per sorpresa em trobo que el monòlit de la Riuada situat a prop del riu i enfront de la Salle a Mas Rampinyo, ha estat retirat ,  es va col·locar amb motiu de l’ Homenatge a les víctimes de la Riuada del 62.
Aquest monòlit ha estat objectiu de les bretolades incíviques de certs elements en diverses ocasions. La meva sorpresa  ha variat cap un estat d’ una relativa indignació, doncs observo que s’ ha traslladat a l’ altre banda del riu Ripoll, es a dir a Montcada Centre. Considero inacceptable que es traslladi aquest monòlit, es donar canxa a les bretols, es una forma de cedir que no comparteixo.
Per cert si traslladem tots els elements que son motiu de bretolades i actes incívics hauríem de tenir una brigada especial, i el pressupost municipal augmentaria considerablement, doncs constantment estarien traslladant de lloc bancs, parets, papereres, escultures ( bé aquestes poques ,doncs som un municipi amb poques escultures ), senyalitzacions, vidres, ponts, túnels etc. .
Retorneu el monòlit a on pertoca, no cediu , sigueu conseqüents, apliqueu la normativa, apliqueu altres mitjans tècnics per tal de vetllar per el nostre patrimoni i la nostra història.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...