diumenge, de juny 29, 2014

OPINIUM

COMPTA ENRERA

Estem a més o menys a un any vista de les properes eleccions municipals, començarà el run run dels partits i candidats per donar-se a conèixer, vindran de visita a escoltar-nos, altres faran assemblees gens representatives , ens ompliran de promeses, de floritures, de parrafades i filosofades, ens diran que ells estimen Montcada , ens parlaran de ciutat, ens compararan amb  les poblacions veïnes, ens adornaran la situació, o ens plantejaran un panorama fosc degut a la mala gestió del govern actual.
Ara per ara sabem que la Marta Aguilar no repetirà coma cap de llista per ERC, tampoc sabem si el pacte PSC - CIU es mantindrà , qui sap si es fa un pacte d’esquerres, etc.. Aviat començarà el festejar dels polítics cap a tots nosaltres.
Noves opcions, noves candidatures, fusions, opas, entramats, enganyifes, qui ho sap....
Jo proposo a tots  els interessats que fem un proposta conjunta a tots les formacions de que volem, cap on volem anar , etc . . De fer-ho col·lectivament per tal de que les diverses opcions polítiques ho sàpiguen .

Una proposta col·lectiva on els veïns posem sobre la taula  els nostres plantejaments, d’ aquesta manera totes les candidatures podran saber de primera ma el que cal fer i no fer.


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...