divendres, de maig 02, 2014

FESTA MAJOR DE MAS RAMPINYO 2014
CINQUÈ DIA


                      EL CLIC DE LA FESTA AUTOR: PEDRO CABALLERO


















El dia 1 de maig ha estat el darrer dia de la Festa, realment ha estat una matinal complerta, una matinal esportiva amb un 3 x 3 espectacular, una bicicletada  popular, una matinal per els col·leccionistes de les plaques de cava, una matinal per les puntaires i les del patchwork, una matinal castellera, una matinal de ball de Bollywood, una matinal de Botifarrada, una matinal de sardana, una matinal festiva i popular, una matinal de FESTA MAJOR.
Intercanvi de salutacions, xerrades amb gent que fa temps que no veiem, gent amb ganes de participar i de col·laborar, matinal de fotògrafs fent fotos, de gent filmant instants de la festa que li falta poques hores per acabar.
Més 1300 botifarres, més de 200 jugadors de basquet, més de 70 puntaires, més de 1000 persones que han gaudit del darrer dia de la Festa , I han fet possible la GRAN MATINAL DE LA FESTA MAJOR DE MAS RAMPINYO.
GRÀCIES UNIÓ, GRACIES  CLUB BÀSQUET MIR, GRÀCIES ASSOCIACIÓ DE BOTIGUERS, GRÀCIES A ELS CASTELLERS, GRÀCIES AL GRUP DE LA DONA DE LA UNIÓ, GRÀCIES AMICS DEL MOUNTANBIKE DE MAS RAMPINYO, GRÀCIES A LA MIREIA SEUBA (EN TU LINEA), GRÀCIES A TOTS I TOTES QUE HEU COL.LABORAT AMB EL VOSTRE TEMPS I ESFORÇ EN FER POSSIBLE ...

LA GRAN MATINAL D’ AVUI  DIJOUS DIA 1 DE MAIG.



MÉS FOTOGRAFIES DE LA FESTA:














         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...