dissabte, de setembre 21, 2013


(aquest comentari està tret del facebook d' en Jaume Aragall)

Setembre de 2012 , l' ofrena al  monolit o monument dedicat a les victimes de la Riuada del 62

                   Poc temps després uns bretols incivics es varen carregar la Placa



 a llueix de nou!!!! A veure quant dura...

publico el texte publicat per en Jaume al seu facebook:

A risc de fer-me pesat (perquè porto mesos fent-me la pregunta públicament) crec que a poc més d'una setmana del 51è aniversari de la Riuada de 1962, els familiars de les víctimes a les quals recorda el monòlit instal·lat l'any passat a tocar del Ripoll, i també el poble de Montcada i Reixac en conjunt, no mereix per res del món la imatge deplorable que a dia d'avui presenta l'esmentat monòlit.

Primera denúncia cap a l'incivisme de la gent: pintades, papers enganxats, pixarades (suposadament) de gos,... Segona denúncia cap a la desatenció dels responsables del manteniment del mobiliari públic. Des que la foto va ser retirada (suposadament per reparar l'intent de trencadissa que va patir) i tornada a col·locar per quatre dies després despenjar-la de nou (suposadament altra vegada per reparar-la), que el monòlit només ha fet que anar-se degradant, i amb ell la memòria que pretén salvaguardar.

A hores d'ara crec que ja no m'importa saber la veritat de la fotografia (que en un any ha passat molts més dies retirada que no pas instal·lada). Però si us plau, que a qui pertoqui posi remei definitiu sobre el manteniment del monòlit i el dignifiqui o (i és només opinió meva, s'hauria de consultar els familiars) es retiri si més no de l'emplaçament actual. Un any després, la memòria s'ha convertit en una planxa de ferro sense solta ni volta.

Les fotografies han estat realitzades a Mas Rampinyo per en Jaume Aregall i Miñarro. Relament les seves paraules han estat encertades i les comaprteixo amb tots vosaltres.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...