divendres, d’abril 19, 2013

ASSOCIACIONISME

 
Avui ho publica la Veu.Cat
 

Una setantena d'entitats es beneficiarà de les subvencions de l'Ajuntament

La convocatòria d'enguany presenta canvis en la justificació dels ajuts, que pugen a 160.000 euros

Una setantena d’entitats locals es beneficiarà de la convocatòria de subvencions d’aquest any, que compta amb una partida de gairebé 160.000 euros. Així ho ha aprovat la Junta de Govern Local de l’Ajuntament, reunida aquest dimarts. Enguany, el procés d’ajuts ha introduït algunes novetats, relacionades sobretot amb la tramitació i la justificació de les aportacions econòmiques rebudes per part de l’administració local. A partir d’aquest any, el Consistori només admetrà com a vàlides les factures i els tiquets de compra que compleixin amb la normativa vigent en matèria fiscal (IRPF i IVA). D’altra banda, en els convenis que subscriuen les associacions amb l’Ajuntament també s’inclouran les subvencions indirectes pel que fa a la cessió d’ús d’equipaments municipals i el suport logístic en l’organització de les activitats. A més, cada entitat beneficiària d’un ajut haurà de signar una declaració en què accepta la subvenció i es compromet a utilitzar-la en el projecte pel qual l’ha demanada. La convocatòria de subvencions es gestiona des de les regidories de Participació Ciutadana, Educació, Cultura i Esports.
 
Sílvia Alquézar
 
Pregunto a qui correspongui:
 
Es possible conèixer la llista de les entitats i la subvenció que reben cadascuna d’ elles, seria molt positiu que es fessin publiques i si ja ho son, que els veïns i veïnes, poguéssim accedir a la informació. La transparència que es demana per a altres casos , seria molt positiva en aquest cas també s' apliqués, m’ agradaria saber el que reben les associacions del meu veïnat i del meu municipi.
Estaria bé que les diverses Regidories publiquessin  ( si ja ho fan que facilitin l’ accés a la informació). Tan les ajudes directes com les indirectes.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...