divendres, de març 29, 2013

EL PARC DE MAS DURAN
El parc de Mas Duran ha estat , més d’ una ocasió motiu i tema de comentaris en aquest blog, realment és un patrimoni que cal conservar, un parc que compta amb moltes possibilitats de ser un indret per poder desenvolupar un munt d’ activitats. Pot ser el central parc particular del veïnat i del municipi.
L’ administració però ha de fer tots els possibles per incorporar senyalització, panels informatius, i realitzar millores : serveis de urinaris, zona de pícnic delimitada, font d’ aigua potable,  la cessió de la zona de camps per que siguin sembrats, etc. He llegit que es planteja l’ alternativa de que el parc passi a ser gestionat per  l’ Àrea Metropolitana, no se si això pot ser positiu , és evident que la situació econòmica fa difícil que hagi pressupost per aquesta zona.
Aquest parc necessita atenció i conservació (darrerament podem comprovar com està net, si bé els que l’ embruten  o realitzen accions incíviques malauradament encara  continuen fent-ho).
No soc entès d’ arbres però he comprovat com n’ hi ha de malats ( al menys m’ ho sembla).
 

 
fotografíes realitzades el passat diumenge dia 24, al parc de Mas Duran a Mas Rampinyo



         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...