dilluns, de febrer 04, 2013


UNA OPINIÓ QUE VULL COMPARTIR
(Compartir publicant-la, no amb la d’ estar d’acord o en desacord amb la seva opinió)

Avui permeteu-me que publiqui una opinió d’ un polític en actiu, un polític prou conegut per molts de nosaltres, ho faig  des del més absolut respecte,  és evident que tinc  parers  i opinions diferents en molts aspectes amb ell, segur que en aquesta opinió també els trobaria. Però en els temps que ens toca viure, en els temps que estem immersos en el mar de fons  mogut,  tèrbol,  i fosc,considero que es positiu que un polític digui el que pensa respecte a la situació actual de la classe política, des del seu punt de vista, que vull compartir amb tots vosaltres. Compartir publicant-la, no amb la d’ estar d’acord o en desacord amb la seva opinió, considero que és necessari que els polítics diguin el que pensen, i ho facin més sovint...
Qui es voldrà dedicar a la política?

Correm el perill, amb tanta corrupció amunt i avall, o de presumpta corrupció amunt i avall hauria de dir, que un dia d’aquests ningú es vulgui dedicar a la política. Que entre tots ho hagin (hàgim) desprestigiat tant tot plegat que a la política només s’hi vulguin dedicar justament aquests, els corruptes.
Jo no me n’amago. Sóc dels que defenso la classe política i dels que a les sobretaules defenso que no és cert que tots siguin iguals. Potser perquè en conec més d’honestos que de deshonestos i perquè en sé d’uns quants que cobraven més quan es dedicaven a l’empresa privada. Però, es clar, ja s’ho imaginen, ara cada cop em quedo més sol a les sobretaules.
Tan injust és mantenir en política algú que se n`ha aprofitat com, suposo, fer-ne fora algú i penjar-li una etiqueta de culpable que arrossegarà sempre més si realment no hi ha motius. No em consola a mi l’argument que quan van decidir dedicar-se a la política ja ho sabien, que anava així. No hauria d’anar així.
N’estic tip de xoriços i n’estic tip de linxaments injustos. I això només ho pot arreglar una justícia ràpida, rapidíssima, que no tenim. Si tot ho posem al mateix sac i tardem deu anys a aclarir-ho, insisteixo, qui voldrà dedicar-se a la política?
Per això, vull reivindicar l’honorabilitat de l’acció política a la nostra ciutat. I per què no, dir quines són les nostres prioritats en aquests temps de profunda crisi econòmica i social. Per aquest 2013 hem aprovat un pla de xoc de 200.000 euros per  abordar la precarietat social i econòmica a Montcada i també hem aprovat destinar 2.000.000 euros en inversions que afavoriran l’activitat econòmica a la nostra ciutat.
 Joan Maresma, portaveu de CIU.

 Opinió publicada a la darrera Veu del divendres 1 de febrer.

 

 

 

 

 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...