dimecres, de desembre 26, 2012

PLAÇA SALVADOR ESPRIU 1950



Plaça General Mola any 1950 a Mas Rampinyo, aquesta fotografia pertany a la col.lecció de postals de Rovereto. Vull agraïr a en Xavier Colomé (  montcadareixac.blogspot.com) , la seva col.laboració deixant-me aquesta fotografia per publicar-la en aquest blog.

Malgrat no ser un gran plaça, es la plaça de Mas Rampinyo, en ella s’ han celebrat un munt de activitats des de ballada de gitanes, a les sardanes, a cantades d’ havaneres, actuacions de pallassos, actuació de bandes musicals, festa del llibre, activitats polítiques, xocolatades, actuacions musicals diverses, en ella també s’ ha llegit el prego de la Festa Major, també ha estat el indret triat per llançar coets i  fer petar  la traca.
La plaça ha complert durant els seus any d’ existència, com a lloc de joc dels nenes i nenes, com a pati de l’ escola que hi havia , com a lloc de trobada de pares amb els seus fills, com a lloc de descans i d’ aprovisionament de un munt de ciclistes, També es on anem a dipositar aquella carta que volem fer arribar a un amic o a una persona estimada ( la bústia de correus està ubicada allà).
La petita plaça també estat lloc de festeig, també com a lloc per realitzar alguna bretolada, en fi moltes activitats s’ han desenvolupat en aquest indret ...

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...