diumenge, de setembre 02, 2012

IMATGES D' AVUI DIUMENGE




Després d’ uns dies de vacances i apunt d’ anar a treballar ( ara per ara una sort), he aprofitat el darrer dia de festa per realitzar una passejada per el parc de Mas Duran a Mas Rampinyo, un indret que cal gaudir i visitar, un espai per escampar la boira i per estar tranquils i relaxats. Sovint exagerarem sobre llocs que visitem lluny de casa, i no reconeixem el que tenim a prop, aquest espai de mas Duran potser un exemple, aprofiteu quan tingueu temps i gaudiu d’ ell.
Com gairebé sempre porto la càmera fotogràfica a sobre, es un espai que  hem permet fotografiar ben a prop de casa. Es evident que aquest parc es un plató o marc ideal per poder realitzar fotografies us recomano que entreu a els diversos blocs de fotògrafs locals que amb una gran “ maestria” ens mostren el seu art, com es el cas d’ en Pedro Caballero  q que ens presenta el seu treball sobre Mas Duran :  http://pekami.blogspot.com/, també podrem comprovar l’acció de l’artista Cosme Oriol en els seus treballs de macro realitzats a la zona, entreu a : http://cosmeoriol.blogspot.com .
Les meves fotografies han estat realitzades avui diumenge.
 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...