diumenge, de juny 17, 2012

opinium.opinium.opinium...

opinió sobre una informació publicada a la Veu.cat


També s'hi ha actuat per augmentar les places d'aparcament. Silvia Díaz

La Brigada Municipal ha finalitzat les obres d’adequació del carrer Santa Fe, a Mas Rampinyo, que han consistit en la col·locació d’uns reductors de velocitat davant dels dos passos de vianants, que també s’han pintat de nou. L’objectiu de l’actuació ha estat reduir la velocitat dels vehicles que transiten per aquesta via després de rebre algunes queixes dels veïns del barri. En aquest carrer també s’ha creat un cordó d’aparcament per als vehicles a la banda esquerra per tal de fer més estret el carril de circulació i augmentant, a la vegada, el nombre de places d’aparcament.
(dimarts dia 12 de juny)


Al llegir aquesta informació em va sorgir una dubte, una qüestió sobre  quants veïns son necessaris per fer formalitzar una queixa o varies queixes. Son 2 els veïns necessaris, son 3 quants?. Em sembla molt bé que l’ ajuntament faci cas de les queixes per tal de realitzar una actuació d’ aquestes característiques, suposo que també es deu sol·licitar un informe tècnic sobre la viabilitat.
Com canalitzar les queixes  ?, és representatiu que uns quants puguin sol·licitar-ho, estem orfes la resta de veïns, com podem fer arribar les nostres queixes o els nostres suggeriments, quins son els passos a seguir. Mas Rampinyo no compta amb associacions de Veïns que cobreixen tot el territori, anem fent polítiques de pessics, de impulsos, de tics ?, no tinc clar quines son les regles de participació ciutadana, si la de les queixes individuals, la de parelles, la de trios o quartets, és la que hem de seguir així ho farem.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...