dissabte, de maig 19, 2012

LES ERES DE CAN CASTELLS






Els meus lligams amb Can Castells son prou coneguts per la gent de certa edat, i també per els seguidors d’ aquest blog. Les fotografies publicades son de diversos anys, podem comprovar  les dues eres que hi ha constància d’ aquest mas.
Jo he conegut la darrera que hi havia davant de la façana però   a l’ esquerra, un camí amb una certa pendent per accedir , amb un pou d’ aigua al davant, un poc més avall hi havia el rec que servia per regar els cultius.
Les eres eren llocs de treball on es feia una feina feixuga , n’ hi havia unes quantes al veïnat,  ara potser en queden un parell, evidentment les que queden no es fan treballs del camp.
Can Castells forma part, d’ aquell sumari dels despropòsits que se han fet a lo llarg dels anys, jo hem faig creus de tot el patrimoni que s’ ha perdut, que s’ ha fet malbé sense cap mena de voluntat de salvar-ne rés.
Ara on estava Can Castells hi ha naus, els camps s’ han convertit en vials, en zona industrial, aquell indret que va estar mig amagat per les naus d’ Aismalibar només queda en el record i en fotografies, temps era temps...

fotografies de autors anònims, i de fidel casajuana, diversos anys. can castells a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...