diumenge, de maig 29, 2011

FREEDOM 4 MAS RAMPINYO, PERQUÈ NO?


Uns colors, un sentiment, un esport, un espectacle, més que un club, que es el Barça?. No ho sé , però si que es algo especial per molta gent, només cal veure com eren plens els cinemes, les pantalles gegants, les cases, les carrers amb gent vestit s amb una varietat de samarretes del barça de tot color, de tot tipus, antigues , noves, etc..
A Wembley  el barça es va proclamar campió, l’ alegria ,els plors , la veus ronques, els cors exaltats, un cel blau grana, uns carrers  on el cotxes feien sonar el clàxons, on els petards celebrant un a un els gols  del Barça.
Una mobilització sense precedents, mentre en altres assumptes la gent no és mou, és el que la gent vol , és el que fa que la gent estigui feliç, és el que li bé de gust a la gent, és el futbol,  és el BARÇA¡¡¡¡
En aquesta ocasió alguns veïns de Mas Rampinyo han anat a Londres a veure en directe el partit, i han realitzat una fotografia  per sortir al APM, però també en aquest blog . Agrair a l’ Albert Arévalo la seva col·laboració al fer arribar aquesta fotografia.
Que el Freedom 4  Mas Rampinyo escrit a la cartolina es converteixi algun dia en quelcom més que una anècdota.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...