dissabte, de gener 15, 2011

OPINIUM


ELECCIONS MUNICIPALS 2011, REFLEXIONS.

Si a l’ Hospital Ernest Lluch, si a la residencia de les Vinyes, si al soterrament de la via del tren , si a un llibre blanc de la Cultura per saber on som i cap on volem anar, si a la publicació de les subvencions que reben totes les entitats , associacions, clubs, col•lectius per part de l’ Ajuntament, tan les directes com les indirectes. Si a tot lo que sigui millorar el municipi.

Les eleccions municipals son a quatre mesos vista, els partits no ha presentat o fet públic el seu programa, en algun dels casos no sabem qui serà el candidat o candidata. També seria convenient que les formacions que estan en el govern diguin si continuarà el pacte en la nova legislatura.

Es possible que en aquesta ocasió es facin debats amb tots el candidats, per diversos barris del municipi?, Podria l’ auditori inacabat aplegar un debat obert a la gent?, o seria millor descentralitzar els debats i fer-ne diversos.

Que pensa fer cada partit per reduir la despesa econòmica, pensa aprimar el capítol de personal, pensa reduir capítol del sous dels polítics?, es hora de fer un reset a la política i tornar a uns començaments on no hi havia tanta professionalització. Si ha caps d’ àrea, tècnics i professionals treballant en l’ Ajuntament, te sentit que hagi una despesa tan elevada en el capítol de regidors ? els polítics que es presenten no podrien fer-ho com una aportació d’ acció cívica ( sóc un il•lús?). Al municipi tenim molts exemples de veïns i veïnes que treballen en associacions, entitats, clubs, col•lectius, etc., sense ànim de lucre.

Els veïns i veïnes tenim coses a dir, perquè no expressar les nostres opinions obertament.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...