dilluns, de desembre 27, 2010

TEATRE PUR TEATRE.

Ara si, ja tenim el Teatre Municipal acabat, per fi s’ han dut a terme les obres de l’ adequació de l’ escenari, obres amb un cost de 950.000 euros. Segons fonts de la Regidoria de Cultura de Montcada i Reixac, aquest teatre podrà albergar grans muntatges teatrals , musicals i artístics.

De fet l’ estrena oficial serà demà dia 28, a les 19,30 amb la pre-estrena de l’ obra teatral “El Gran Nyap”, a càrrec de la companyia La Farsa , formada per actors de reconeguda trajectòria en l’ escena teatral del municipi i del veïnat.

És evident que es tracte d’ una innocentada, doncs el teatre ara per ara esta inacabat, les raons econòmiques diuen, fan impossible finalitzar la caixa escènica. Com ja he comentat en altre comentari no hi havia la necessitat de fer un teatre auditori d’ aquestes característiques, quan hi ha espais sense esprémer a tot el municipi. Realment era necessari un projecte d’ aquestes característiques, no hauria esta més pràctic aportar part del cost econòmic a adequar altres espais que formen un teixit més arrelat al territori.

No se si es va fer un pla estratègic en aquell moment sobre aquest teatre auditori, el que si que se que serà molt difícil poder programar durant tot un any un espai d’ aquestes característiques.

El 2010 esta finalitzant i cap formació política ni del govern ni de l’ oposició ha dit gairebé rés del tema, van passant els dies i tenim tancat un espai que ha suposat una gran despesa de diners públics, siguin de la Generalitat, Diputació, o de l' Ajuntament, en definitiva diners de tots.

fotografia realitzada el diumenge dia 26 de desembre, teatre municipal a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...