dijous, de juny 10, 2010

NO HI HA DRET,
PROU SI US PLAU, RESPECTEU LES NORMES
fotografia realitzada avui dissabte dia 12de juny 2010

Erre que erre, la gent és bruta , deixada, poc cívica , en el tema de les deixalles, mobles vells, i etc., és confonen d’abocador constantment, utilitzant la paret d’ un edifici privat per deixar les deixalles, quan l’ ajuntament ofereix un servei de recollida. Aquest és un cas denunciat des de fa temps des d’ aquest bloc, per raons personals surt aquest indret, però hi ha altres al veïnat, és veritat que soc reiteratiu, però de veritat que ja n’ hi ha prou, a la gent intolerant amb les normes, i els que toleren que campin aquests a les amples, prou de saltar-vos les normes.
En aquesta ocasió l’abocador no ha estat buidat amb celeritat habitual , portem més de 7 dies amb aquest panorama d’ acumulació. Tot i reconèixer la tasca de la persona encarregada de la neteja del sector que dia a dia posa ordre a les deixalles, un es pregunta perquè es van fer unes normes cíviques si no es posa fi a aquesta disbauxa.
Cal recordar que la bateria de contenidors soterrats es va posar per real decret, com en temps de la dictadura, doncs els veïns afectats no vàrem ser consultats.

A les persones que depositen les deixalles, feu el favor de respectar , a els encarregats de vetlalr per el bon funcionament del servei, feu el favor de recollir, portem més de 11 dies, fins quan seguirem ?.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...