dimarts, d’abril 06, 2010

TOT APUNT PER LA FESTA MAJOR. VIU-LA ¡

No hi ha excuses, no us quedeu a casa, no feu "pànxing", deixeu descansar el sofà, estalviu corrent elèctrica tancant la TV, participeu i gaudiu de la Festa Major 2010, la  de Mas Rampinyo. Una Festa que no seria possible sense la col.laboració desinteressada de moltes persones, dels grups de la Unió, de la comissió de la Festa Major, de la Junta de la Unió, del CIM, de l' Associació de Botiguers,Comerciants i Industrials de Mas Rampinyo, dels anunciants del programa de la festa, i de col.laboradors. Sense oblidar la col.laboració de l' Ajuntament de Montcada i Reixac.

El dissabte dia 24 d' abril, a les 10,00 hores amb la gimcama familiar encetem la festa, però el tret de sortida oficial és a les 19 hores a la Sala d' actes amb la lectura del pregó, a càrrec d' en Joan Josep Masegosa, director de la Salle Montcada, com ja sabeu aquesta escola de Mas Rampinyo està celebrant el seu 100 aniversari.  Si voleu saber la programació consulteu : www.la-unio.cat, en propers comentaris també és publicarà aqui.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...