diumenge, d’abril 18, 2010

MICRO DETALLS GRAFICS I ESCRITS
A la cantonada dels carrers Avinguda Catalunya amb Àngel Guimerà, ens trobem aquesta senyal indicativa o informativa un xic deteriorada, això si una placa o senyal prou utilitzada per el que és veu. Caldria procedir a retirar-la doncs te molts anys i no te utilitat evident.
Aquesta cruïlla de carrers ha sofert canvis de preferència per el pas de vehicles, el que no queda gens clar és el pas dels vianants que volem creuar el carrer Beat Oriol, si ho fem per el pas de vianants ens desplacem uns 20 m anar i 20 tornar, ara el perill del pas natural ( com diria un conegut) és més gran, doncs els vehicles ja no fan el stop quan venent de Mas Rampinyo o de Ripollet.


Llegeixo que aquesta rotonda es provisional, i que serveix per facilitar el gir a els autobusos , i reduir el nombre d’accidents. Tot el que sigui reduir accidents i facilitar el gir a vehicles grans, està molt bé, ara no es podia haver dissenyat la rotonda en el moment de la construcció d’ aquesta nova zona d’ habitatges?. Costa tant preveure el pas de vehicles, sobre tot arrel de els obres de la c-17, i ara amb l’ obertura del pas sota la via de tren per a vehicles.
Em preocupa lo provisional de les coses ,perquè sovint lo provisional s’ eternitza, exemples tenim.Aquesta rotonda es provisional des de fa ja un temps.

fotografies realitzades al mes d' abril de 2010, a Mas Rampinyo.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...