diumenge, de febrer 21, 2010


UN TOMB A PARTIR DEL KM 13.




A l’ alçada del km 13 de la antiga nacional 152, podem començar un recorregut prou interessant, trobem una zona arbrada ( uns quants arbres), també tenim el començament del antic camí a Rocamora, ple de arbres plataners, que arrel de la nova 152, es va veure afectat. El desdoblament de l’ actual c-17, va ocasionar un espai entre les dues direccions de l’ actual c-17 ben curiosa, un espai verd, uns ponts que gairebé no s’ han utilitzat mai per el trànsit rodat , ni per els vianants. Podem comprovar l’ actuació dels mestres “grafieteros”, i començar un recorregut cap ell’ antic pas nivell del camí a Rocamora. entrem en un mon rural, que si alcem la mirada comprovàrem que som a prop del nucli urbà del veïnat de Mas Rampinyo, les dues torres d’ habitatges ho confirmen. L’ antic camí de plataners a can Rocamora, encara compta amb els arbres, però hi ha el tram proper a la via de tren que el seu estat no es l’ idoni , hi ha la brutícia d’ uns tubs de plàstic al terra (de nou l’ acció de gent irresponsable que llença on li ve en gana qualsevol deixalla).
També hi ha imatges que ens mostren un paisatge agrícola, uns colors vius del camp, un cel net de pol•lució, la realitat es que hi ha gent que s’ entesta en continuar embrutant, mentre altre gira cap i no fa res per evitar-ho.

Les fotografies estan realitzads en el mes de febrer de 2010, a l' alçada del km 13 a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...