diumenge, de febrer 14, 2010

CARNAVAL 2 0 1 0





El temps fred a marcat la jornada del dissabte del carnaval 2010 a Montcada i Reixac, malgrat això l’ assistència d’ espectadors ha estat elevada, no hi ha dubte que és una festa de les que la gent surt al carrer. Malgrat els temps que vivim la gent te ganes de festa, de gresca, no soc expert, ni entès del tema però hi havia comparses que tenien un gran nivell,  una encertada coreografia, una boan elecció de la música  (espero que la SGAE no passi factura), en alguns carrosses molt vistoses, i un disseny de vestuari elaborat.

Considero però que la participació de la gent disfressada sense comparses ha estat menys nombrosa que altres ocasions, al menys desfilant per els carrers ( és una apreciació personal), els organitzadors a hauran de buscar una formula per poder integrar millor a els que vagin disfressats fora de grups.
Enhorabona a els participants de totes les comparses i de tots els participants unipersonals o de petit format. No se si se ha complert amb l’ horari, ni se si hi ha quelcom a objectar, però també felicitar a els organitzadors.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...