diumenge, de maig 31, 2009

Record d' una acció
La bassa tal com era abans de l' actuació per convertir-la en la llacuna de Mas Duran.

Una gran expectació aixeva l'acció dels helicòpters agafant aigua de la bassa, podem comprovar-ho amb la quantitat de persoens que estaven contemplant el treball.

Fa uns dies va haver-hi un incendi a la muntanya, va ser controlat aviat, és un avis o un recordatori de que hi ha el etern perill del foc al bosc, desconec les causes però malauradament el incendi es va produir, la sort és que les conseqüències no han estat greus, sinó més aviat leus.

Fa uns quants anys, quan hi havia incendis al bosc, els serveis aeris ( helicòpters) dels bombers de Catalunya, utilitzaven la bassa dels antics terrals (actual llacuna de Mas Duran), per agafar l’ aigua que poc després llençaven sobre el foc.

Fa uns quants mesos ja vaig publicar algunes de les fotografies, però avui ho faig amb reconeixement a tot el personal que és dedica a protegir el nostres boscos. També ho faig per la gent que es va incorporant a mirar aquest blog, per tal de que poguí veure com era l’ indret de la bassa, abans de l’actuació, per convertir-ho en un parc.

Les fotografies son dels anys 90, realitzades amb negatiu. Fotos escanejades de copia de paper.




         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...