diumenge, d’abril 19, 2009

Un tomb per el veïnat, a la primavera.

Antiga zona dels polvorins, darrera de Can Pomada
Abans era terra de vinyes, poques resten, qui sap si encara sortirà algun enamorat del vi, algun jove enòleg i elabora un vi amb identitat pròpia

Enguany la primavera ve precedida amb la suficient aigua de pluja, podem contemplar un paisatge força verd dels sembrats, les flors florint, un cel força blau amb uns núvols que semblen cotó posats per fer bonic.

Un recorregut per el que uns anomenen pla de Reixac, zona que l’ agricultura encara està present, si bé també hi ha presents altres sectors industrials, com son els magatzems de vehicles fora de circulació , així com diversos abocadors clausurats.

Gent en cotxe, a peu, a cavall, corrent, en moto, la zona està freqüentada els dies festius per gent que l’i agrada contemplar i passejar per una zona tranquil·la, i força interessant, ben a prop de casa, però en part desconeguda per molta gent nou vinguda al veïnat o al municipi.

He observat una senyalització de uns quants abocadors clausurats, també he comprovat com encara hi ha gent que llença deixalles i porqueria sense cap mena de consciència.

El paisatge forma part del patrimoni que cal conservar, en part és tant o més important que un edifici antic, el paisatge el podem gaudir, l’ hem de gaudir, per aquest motiu és important conservar-lo.

Les fotografies han estat realitzades avui diumenge, una passejada per el veïnat, per una zona que us recomano que camineu i sobre tot que contempleu.









         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...