diumenge, d’abril 05, 2009

RESPECTE SI GRÀCIES


Si voleu sopar, berenar, esmorzar, dinar, feu tranquil·lament, però si us plau no deixeu les restes al terra, en aquest cas és al Polígon Industrial Can Milans, si els que embruten sabessin el cost que paguem els llogaters i els propietaris, segur que s’ ho pensarien. És una empresa privada que realitza la neteja dels carrers, que dia a dia, i sobretot els cap de setmana veu com els carrers son més bruts, doncs la gran majoria de persones que mengen dins dels cotxes, llencen les sobres al terra.

Hi ha unes normes cíviques per complir, de ben segur s’ haurà d’ aplicar un gran esforç per la educació, però si cal també s’ haurà de sancionar, cal que els que tant els hi fa embrutar, ho paguin.


Ja pot l’ Ajuntament gastar diners en netejar els abocadors il·legals, que la gent passa olímpicament, sinó podreu comprovar la fotografia realitzada, on al costat d’ un cartell que informa d’ un abocador clausurat, hi ha gent amb poca vergonya, que llença restes i materials.
Fotografaies realitzades avui diumenge de rams 2009, a Mas Rampinyo.



         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...