diumenge, d’abril 05, 2009


LES OBRES AMB RETARD

Som en un país on el dia de les inauguracions encara hi ha els pintors donant el darrer retoc, som a un país que quan s’ ha de inaugurar ho fem com cal per tot lo gran. Som en un país o millor a en un municipi que si inaugurem amb dos anys de retard no passa absolutament rés de rés.

Som en un país, que el retard en la realització de les obres projectades i ja començades, ja és habitual, ho donem com un fet normal. Som en un país que ens mirem molt el melic, que ens creiem més avançats, però que ens passem per el forro les previsions.

És clar que tant sols això és un comentari d’ un que compta amb un blog, que no el llegeix ningú. Però ja està bé de prendre el pel, de no tenir cura amb la paraula donada, ni tenir el més mínim respecte per el veí que espera impacientment que les obres s’ acabin dins del termini ( és evident que hi pot haver una desviació tant de temps com de pressupost, però cal informar de les incidències, no es pot deixar passar el temps ( no tot ho cura el temps).

Una de les obres que van amb retard , és el pas sota la via a la alçada de la zona de la Rasa, que evitarà passar pe el pas nivell a els vehicles que actualment ho estem fent. Mas Rampinyo necessita d’ aquest pas, i si no es compleixen els terminis cal que algú ho expliqui a través dels mitjans públics que disposem .

La fotografia ha estat realitzada avui diumenge de rams del 2009.Autor Fidel Casajuana.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...