divendres, de febrer 27, 2009




SI i NO


Si a la neteja del entorn fluvial del riu Ripoll, ja era hora que és netegés la llera del riu, ja era hora que els horts no formin part del paisatge fluvial. Cal recuperar l’ entorn, evitar que és malmeti més. Cal felicitar a les responsables de la decisió.

Si al nou parc de la Llacuna de la zona de Mas Duran al veïnat de Mas Rampinyo, de ben segur que guanyem un bon espai lúdic, i una interessant zona per l’ esbarjo, així com un pulmó verd tan necessari per el municipi. El dia 1 de març és el dia escollit per la seva inauguració, ha de ser una festa especial, val la pena.

Si a l’ adequació de la zona de sota l’ autopista per aparcar els vehicles, ara serà més fàcil fer-ho, i en cas de pluja no hi haurà les basses d’ aigua i de fang. Els veïns de la zona de la Carrerada, els pares i mares que van a portar els nens a la Salle, i la gent que tenim que anar al centre podrem aparcar amb millor condicions.

Si a l’ edificació i construcció de noves escoles, si al nom triat, esperem que les instal·lacions siguin de qualitat com mereix l’ ensenyament públic. Benvinguda la nova escola a la zona Mas Duran, a Mas Rampinyo.

No al incompliment de la paraula donada, per la màxima autoritat del municipi quan es va inaugurar les obres de la Plaça Salvador Espriu. Era un matí plujós , força gris, però va ser clar quan va dir que prenia nota de les queixes dels veïns, i que s’ arreglarien les mancances que s’ havien observat. Podem comprovar com no s’ ha corregit rés del que se li va proposar o demanar.

No al excés de publicitat i propaganda per part de les administracions publiques , estigui governada per que sigui, hi ha una reiteració en la publicitat que s’ hauria d’evitar, la duplicitat és costosa econòmicament , i la informació ben adreçada arriba igualment de bé. S’ ha d’ evitar els costos innecessaris, sobre tot en època de crisi econòmica, quan s’ esta retallant molt les despeses.

No al retard que a simple vista s’ observa en l’ obra del pas per sota de la via del tren a Puigcerdà, que uneix les dues zones de Mas Rampinyo, sembla que no va amb el ritme desitjat.

No al retard del començament de les obres del nou IES Montserrat Miró, tot i que un no entén com s’ ha deixat arribar a l’actual a la situació , on el estat de conservació és deficient. Tot un referent en les seus començaments on molts vàrem poder realitzar els nostres estudis en el nocturn.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...