dilluns, de gener 05, 2009

OPINIÓ I REFLEXIONS PERSONALS

( aquest era l' encapçalament del meu primer escrit en El Veïnat ara fa 25 anys,el disseny era d' en Joan Capella, he volgut incorporar-lo en el meu blog, per fer un petit homanatge a la revsita de la Unió, en la qual encara ara estic col.laborant)


- Vull expressar el meu absolut rebuig a l’ atac a Palestina, la mort de la població civil a mans dels soldats israelians, em sembla un abús cruel, un crim injustificable. Que s’ aturi de un cop aquesta “ masacre” prou guerres.

- Les obres públiques van a un ritme més reposat ?, s’ estan complint els terminis establerts?, podem dir que la c-17 va al ritme que tenia que anar? , podem dir lo mateix sobre l’ auditori?, tindrem la residència per la tercera edat a Mas Rampinyo, tal com estava previst?, l’ hospital Ernest Lluch va per el bon camí?

- Es publicaran els números de les subvencions, inversions, dels ajuts directes i indirectes que reben les entitats, associacions, col·lectius, clubs, i els artistes unipersonals , o els grups musicals, etc. del municipi. Podrem saber-ho els veïns el que realment es dona a totes les entitats del municipi ?.

- Es preveu crear un Arxiu o una Fototeca, que agrupi tot el material que hi ha dispersat per el municipi, ja sigui en l’ arxiu municipal, en la fundació, en el Museu de les Maleses, en mans de col·leccionistes privats, etc. Es considera una prioritat fer-ho, o realment no hi ha previst fer-ho?.

- Per fi s’ aprovarà el catàleg del patrimoni local , per tal d’ evitar la desaparició del poc que encara ens resta, és farà el possible per conservar els vestigis dels orígens del municipi?, o continuarem permeten que poc a poc ens quedem sense rés.

- Tindrem aviat la policia de barri ?, tindrem la figura del defensor del ciutadà a Montcada i Reixac, hi haurà un millor servei de transport públic per anar al centre de salut de les Indianes, o continuarem realitzant un transbordament .

- Podríem ser un municipi amb més escultura al carrer ?, podríem disposar de referents d’ aquest art en zones públiques a l’ abast de tothom?. Podríem tenir una descentralització de les activitats organitzades per les respectives regidories de l’ Ajuntament.

- Seria descabellat disposar d’ una oficina d’ atenció municipal en cada barri o veïnat del municipi ?

- La gent de Mas Rampinyo, defensem els nostres drets suficientment ?, fem lo suficient per aconseguir canviar o millorar ?, estem plenament representats per els polítics del municipi. Com podem fer-nos escoltar ? cal fer-ho?.

- Sembla ser que hi ha moviment en la zona del parc de mas Duran, potser que podrem gaudir del espai ben aviat, tinc ganes de poder passejar i recórrer aquest indret. Segur que l’ espera haurà valgut la pena, enhorabona a tots.

- Tant costa aconseguir canviar el nom a l’ estació del tren, encara ara hi ha gent que baixa a l’ estació pensant que està a Ripollet.

- La gent en la majoria dels casos no tenim la suficient informació sobre el que realment passa, o perquè s’ adopta una determinada decisió i no un altre. Considero que malgrat disposar de mitjans i departaments de protocol o de comunicació, no s’ explica més didàcticament el que s’ està fent i el perquè de les coses.

És evident que s’ estan fent coses ben fetes, és evident que en els darrers anys s’ ha aconseguit canviar en positiu alguns aspectes, és evident que els polítics han estat escollits per la votació del poble que en aquest cas és sobirà. És evident que cal felicitar-los per la seva acció , per el seu treball.

Però també cal exposar tot el que es cregui millorable, també cal criticar, evidentment fer-ho de una forma constructiva.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...