dijous, de desembre 04, 2008

EL SOTERRAMENT VA PER LLARG ...

Estació anys 60?, imatge de l´estació de tren, amb el dipòsit al darrer terme i els lavabos en el priemer a l' esquerra. Imatge escanejada de una postal.

Moll ,magatzem estació de tren de Mas Rampinyo ,anys 80.

La reunió informativa celebrada avui dijous a la Unió, organitzada per l’ Ajuntament , amb el motiu de informar sobre les al·legacions realitzades al projecte del desdoblament de la línia de tren a Vic, ha estat una primera presa de contacte amb les entitats .

Considero que les argumentacions i explicacions que s’ han donat son coherents , que defensen els interessos dels veïns i veïnes de Montcada i Reixac. És cert que el tema va per llarg, com s’ ha dit per part dels representants polítics, no oblidem que el projecte del desdoblament es de uns 60 km, dels quals 4 son al nostre municipi .

En la darrera Veu, hi ha una explicació amb gràfics, que recomano que la mireu, referent a la part que correspon a Mas Rampinyo, si les al·legacions de l’ Ajuntament son tingudes en compta, suposaran un canvi radical en la mobilitat entre dues parts dividides del veïnat des de fa molt de temps.

Hi ha hagut la PETICIÓ O PROPOSTA entre les dues parts de que es cregui una Plataforma per el Soterrament, no se fins quin punt els veïns i veïnes de Mas Rampinyo estem per aquesta labor, certament la Plataforma per un Tracte Just, és un model a seguir, els seus inicis en solitari van suposar el naixement d’ una Plataforma molt activa que ha aconseguit un clam solidari de un Soterrament per a Montcada i Reixac, que és una necessitat innegociable.

Soc del parer de que els polítics han de tirar del carro, han de ser els que donin la cara, els que lluitin per el seu municipi o veïnat, son part dels seus deures, i tenim el dret d’ exigir-los que ho facin. Però també ells poden apel·lar a la nostra aportació si creuen que es necessari per fer força, i pressió.

El tema va per llarg, però al menys, s’ ha començat amb un bon peu, esperem que així continuí
, que anem per el bon camí.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...