dilluns, de novembre 17, 2008



Soterrament, ho tenim clar

En la www.montcada.cat , llegeixo que l’ alcalde de Montcada i Reixac demana el suport de la Plataforma de Tracte Just , per reclamar el soterrament de la línia a Vic.

“El govern local també té la intenció de reunir-se properament amb les associacions de veïns i entitats ciutadanes afectades pel traçat de la línia ferroviària.” Espero que també els veïns que no ens considerem representats per les associacions de veïns tinguem veu en el assumpte que ens afecta.

El veïns hem de tenir veu, al menys disposar de la informació directament sense filtres ni alteracions, és la manera de evitar mals entesos.

El projecte de desdoblament, ha de portar com a contrapartida el soterrament per el seu pas per Mas Rampinyo. És hora de dir prou a tantes barreres artificials que han dificultat la vida quotidiana de moltes persones .

“És una actuació clau per continuar amb la humanització de les infrastructures ferroviàries al seu pas per Montcada i Reixac “ diu l’ Alcalde en el mateix escrit.

Si al Soterrament, si a una informació al dia i clara, si a la presència dels veïns en les reunions informatives

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...