dissabte, d’octubre 25, 2008


MAS RAMPINYO EN ELS LLIBRES.


DG, és un llibre escrit per en Ramon Solsona, publicat fa 10 anys per l’ editorial Quaderns Crema.


“Aquesta novel·la és, a més d’una farsa despietada dels postres dies, un disbarat. DG és un deliri hiperbòlic que escorxa totes les professions i es permet llicències estilístiques, històriques i d’ ultratomba.” ( part del comentari publicat en la contraportada del llibre)


Un to mordaç i satíric que l’ autor ha cultivat intensament en versos i articles periodístics. Maruja Ruiz és anomenada directora de Felicitats Diverses a la Generalitat, curiosament ella viu a un poble anomenat Masrampinyo ( així es com l’ autor escriu el topònim).


En unes declaracions sobre el llibre, l’ autor va dir que no s’ havia fixat amb el Mas Rampinyo, el Masrampinyo de la seva novel·la rés te a veure amb el Mas Rampinyo de Montcada i Reixac.

El cert però es que escriu el nom del nostre veïnat, qui sap si per haver llegit algun cop alguna de les referències que feia en Muntanyola en els seus escrits sobre futbol. Bé la qüestió, es que Mas Rampinyo en aquest cas va sortir en els llibres.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...