diumenge, de setembre 21, 2008





Les Indianes.

La fotografia com a document gràfic, te un valor incalculable, ens permet conèixer diversos aspectes de tal com eren certs espais o indrets, en el cas d’ avui es tracta de les Indianes i el pla. Fa uns anys ,relativament pocs era un indret de valor incalculable, doncs el mas i els camps formaven un bonica estampa.

La importància de conservar el patrimoni, és vital per un poble, per un país, al nostre municipi i al nostre veïnat s’ han perdut molts indrets peculiars i significatius, s’ ha premiat el enderrocar i no pas el conservar. malauradament no em cansaré de dir que s’ha malmès molt, massa.

Estimar el que tenim, valorar el que ens varen deixar els nostres avantpassats, i deixar un bagatge ple d’ un patrimoni per els nostres descendents. Les intencions, les bones paraules, els estudis, els plans, etc. , son també necessaris però la voluntat s’ ha de veure acompanyada amb la realitat, ara per ara la realitat ha estat la irreparable pèrdua de patrimoni local.

Aquesta masia va ser enderrocada amb motiu de l’ edificació del anomenat Pla d’ en Coll, zona fins a les hores agrícola i en part industrial de Mas Rampinyo.

La fotografia permet recuperar en part pessics del nostre patrimoni...

Fotografies d’ en Fidel Casajuana , Mas Rampinyo ,anys 90

La qualitat de les fotografies, no és la idonea, doncs son reproduccions de fotografies en paper, fetes amb la camara fotogràfica.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...