divendres, de setembre 05, 2008



BENVINGUT SETEMBRE


Un cop acabat el període de vacances, quan les piles ja son carregades, comencem a rutllar de nou, és cert que ens costa fer-ho, però fins gairebé 11 mesos no tindrem la sort de poder disposar del nou període continuat de vacances. Per norma empenyem el temps, vivim amb preses, amb l’ estrès, sense gaudir del que podríem fer amb el temps que tenim, sense valorar lo suficient el que tenim al nostre voltant ( ni dedicant-li el temps necessari)

El nou curs laboral, l’ escolar, el cultural, el social, el polític, l’ esportiu, ja ha començat o és a punt de fer-ho. En el mes de setembre fem un retrobament amb lo quotidià després del descans ( els que ha pogut fer-lo), recuperem la normalitat, i comencem a descarregar-nos les piles.

Des de aquest escrit, us vull donar la benvinguda, que la retrobada amb el nou curs us sigui lleu.

La meva particular retrobada amb el veïnat, ha estat suau doncs gairebé no he marxat en aquests dies de vacances, però tot i així em trobo amb el fet de que l’ escola bressol, ni el forn de pa, han obert, han tancat les portes?, també comprovo com les obres de la C-17 no van al ritme previst(al menys a mi m’ ho sembla), ens parlaven d’ altres dates, però per el que es veu hi ha un retard, seria convenient que s’ expliquessin les causes. Mentre com a mostra de certes actituds inciviques d’ alguns “brètols”, hem pogut comprovar com s’ ha cremat un toldo d’ una fruiteria situada a a l’ avinguda Catalunya..
Sense oblidar que a plena calor d’ estiu alguns contenidors d’ escombraries soterrats, han fet una forta furto ( no se si s’ han netejat lo suficient, o es que com la gent esta de vacances no protestat ).

Segur que molts de vosaltres tindreu altres coses per afegir, és evident que setembre dona per a molt, des de aquest blog, intentaré anar copsant els fets, els detalls, les noticies, els comentaris, sempre com ja vaig dir al començament del blog, amb el màxim respecte, però amb el to crític que em caracteritza.

Fotografia: en record de la varema que es celebra al setembre, realitzada a Briones ( LA RIOJA) any 2007

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...