dijous, d’agost 21, 2008


TANCAT, per vacances o no


El mes d’ agost, es quan coincideix el període de vacances de la majoria de la gent .El veïnat de Mas Rampinyo, com en altres poblacions compta amb una imatge desèrtica dels seus carrers, durant aquest mes d’ agost.

Es cert que malgrat que molta gent viatja a diversos indrets, però també es cert que queda molta gent a casa, fer vacances no és tenir que marxar de casa, no és necessari viatjar a l’ altre punta del mon, no es tenir que anar al apartament, ni anar d’ hotel, ni de camping.

A casa podem fer vacances, quedar-nos al veïnat i al municipi, és un altre opció, es evident que les raons econòmiques també condicionen les nostres activitats en època estival. La crisis en la qual estem, sembla però que hagi estat aparcada , i la gent a preferit anar a gaudir de uns dies, per carregar les piles, i afrontar els possibles problemes que ens trobarem.

Hi ha un aspecte que voldria comentar, al municipi i al veïnat no es compta amb cap programació d’ activitats culturals, festives, ni lúdiques per el mes d’ agost. Malgrat ser una ciutat (segons el polítics), tanquem la “paradeta” per l’ Agost.

Un altre exemple el tenim en que un medi públic com La Veu, estigui a prop de 60 dies sense sortir, sense ser publicat. Estic segur que hi ha formules per evitar-ho, la població necessita estar informada del que passa a l’ estiu a casa.

Compta l’ ajuntament amb les dades de quanta gent es queda al municipi?, pensa en adoptar mesures correctores, per tal de programar activitats per la gent que es queda ?, o permetrà que alguns serveis estiguin tancats per vacances ?.

Si volem ser, el que molts diuen que som, però que gairebé no es fa rés per fer-ho, fem possible que l’ agost proper tinguem més cura de ofertar més serveis i activitats per la població.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...