dijous, d’agost 21, 2008

Rotonda petita? en pujada? ben feta?...
Rotonda en fase de construcció

Per quan la rotonda?, o no cal?.....


LES ROTONDES

Poc a poc el municipi i el veïnat van incorporant, les rotondes com a reguladores del trànsit. Actualment trobem la construcció de una rotonda al polígon de Foinvasa que està tocant a la nova zona industrial del Martinet.

Fa molt de temps que es comentava que a la cruïlla dels carrers Beat Oriol, amb el carrer Monturiol ,i la carretera de Ripollet, es construiria una rotonda, si bé uns argumentaven que no hi havia lloc, altres que el volum de trànsit no ho requeria, etc..

No se si amb totes les obres del soterrament i la nova incorporacions que es faran amb les obres ,s’ aconseguirà que es redueixi el trànsit en la citada cruïlla (actualment quan vols incorporar-te venint de la carretera de Ripollet et trobes amb la incorporació dels vehicles procedents del Beat Oriol i del carrer Monturiol, que tant els hi fa les senyals que tenen, es la llei del més fort.

El cert es que en aquesta cruïlla , no hi ha més accidents perquè hi posem tots els sentits a l’ hora de passar per la zona.

Les rotondes com a reguladores del trànsit son pràctiques si els que les utilitzem ho fem com cal, la educació viària per part dels conductors deixa molt que desitjar ,ens trobem que hi ha que entra a la rotonda com si fos un carrer normal , a una alta velocitat sense mirar( tenint que parar el que anava complint amb les normes) .

La rotonda situada a la carretera de Ripollet amb al carrer Bach, és una mostra de una rotonda mal feta, doncs els que venent del polígon de Foinvasa (antiga zona de Can Castells) i volen anar a la part nova de Mas Rampinyo ( anomenada Mas Duran), tenen un trajecte bastant recte, no tenint que fer gairebé cap gir, el que fa que ho facin(no tots per cert)a una alta velocitat, amb el corresponent perill.
Fotografies realitzades al 21 d' agost del 2008. Autor: Fidel Casajuana i Manent

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...