dimecres, de juliol 02, 2008







UN PROJECTE QUE NO ET DEIXA INDIFERENT


No si qui ,però hi havia un que deia que encara que sigui malament, que es parli d’ un és bo, doncs al menys es parla d’ ell.

Aquestes edificacions, han aconseguit de que es parli d’ elles, per bé o malament han estat motiu de tot tipus de comentaris, jo em cenyiré amb els relacionats amb el impacte visual que representen per el paisatge urbà del veïnat.

L’ entrada al nucli urbà de Mas Rampinyo, venint per la C-17 , tenia a la dreta una xemeneia de la antiga “bovila “ (la xemeneia va caure o ser enderrocada, quan en altres poblacions s’ han conservat com element decoratiu o testimonial ). Al voltant d’ aquesta xemeneia hi havia les restes de l’ antiga indústria, també el parquing de caravanes.

Ara s’ han edificat aquestes dues torres, junt amb un edifici d’ habitatges de protecció oficial , més endavant a prop s’edificarà el centre de residència per la gent gran.

Atrevit?, esbojarrat?, desproporcionat?, desmesurat?, inadequat?, provocador?, aquest projecte ha aconseguit cridar l’ atenció, i no deixa indiferent a la gent.


Ho podeu comprovar in situ, però també a través de les fotografies, realment la entrada nord del veïnat no deixa a ningú indiferent.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...