diumenge, de juliol 13, 2008








SENYALITZACIÓ ERRÒNIA

Quan venim des de La Llagosta, tot just quan passem la riera seca, ens trobem amb una senyal que ens diu:Vallès Occidental, el que és curiós, és que més endavant ens trobem amb dues senyals ben grans que ens diuen que la direcció de Montcada i Reixac està cap més endavant .

Jo pensava que la nova Valentine, és construïa al veïnat, pensava que els polígons de Can Milans i el del Pla d’ en Coll formaven part del teixit industrial del veïnat i per suposat del municipi Jo pensava que l’ Ajuntament tenia el corresponent departament per els assumptes de senyalització.

Es veritat que tot això son detalls insignificants per alguns, és veritat que indicar malament no passa rés, deuen pensar els responsables de la senyalització errònia , equivocada.

Venim de La Llagosta i estem en un territori sense nom, no deixa de ser curiós.

Fa uns anys quan es va construir el polígon industrial de can Milans, es va enderrocar un conjunt d’ habitatges amb un plaça al mig, un indret peculiar i molt bonic, era la plaça de can Milans. Evidentment estava situat al veïnat de Mas Rampinyo, cosa que la senyalització actual i la de l’ època no estava ben col·locada o situada, creant certa confusió.

El departament que porta els temes relacionats amb el fet que exposo, suposo que prendran nota per modificar, canviar i millorar la senyalització. No se si és Governació, però haurien de solucionar-ho.

Un benvinguts a Montcada i Reixac, un ben trobats al Mas Rampinyo ( bé soc conscient que aquest és massa demanar), però delimitar el territori es efectiu per facilitar la tasca a la gent que arriba ,i no disposa de gps.

En la mateixa zona, ens trobem la rotonda, estaria bé que aquesta comptés amb una escultura ( per una Montcada i Reixac, cultural, de disseny, artística, moderna), o amb algun objecte o estri relacionat amb el municipi o el veïnat. Ja sigui una premsa de raïm, un carro , un tractor vell( per el passat agrícola), una premsa metàl·lica , un teler per can Brutau, etc.( per el passat i present industrial).

Adequar les entrades al municipi , una bona senyalització, on s’ identifiqui on arriba un, però també fer-ho amb detalls, amb gust, amb disseny.

fotografies d' en Fidel Casajuana i Manent , Mas Rampinyo, juliol de 2008.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...