dimarts, de juny 24, 2008


UN NOM A CANVIAR

Es hora senyors de RENFE de canviar el nom de la estació, posem d’ una vegada el nom que pertoca, no generin més embolics, encara ara hi ha gent que pensa que arriba a Ripollet quan baixa del tren.

També es hora que els senyor governants del municipi, facin alguna pressió per tal d’ aconseguir que s’ anomeni l’ estació amb el nom de MAS RAMPINYO , sinó es possible un canvi tant radical que s’ anomeni MAS RAMPINYO –MONTCADA, és que em topat amb una barrera infranquejable.

La macro política està molt bé, però la micro política també, els detalls cal cuidar-los, potser per alguns aquest és un tema menor, gens important, siguem seriosos. Per cert el cost econòmic no es tant gran , per no poder-ho fer, és cosa de voluntat? hi es aquesta voluntat?...

Es clar que també estic per la millora d’ accessibilitat , per poder passar per les vies amb seguretat , es clar que m’agradaria que es soterrés la via al pas per el veïnat. Dono al meu suport per tal de que poguí ser, però mentre no es fa realitat, que ens canviïn el nom.


fotografia: fidel casajuana i manent


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...