dimarts, de juny 24, 2008










ELS TERRALS


La llacuna de Mas Duran ( antic gurugú ), és un d’ aquells indrets que ha sofert forts canvis en la seva fisonomia, de fet s’ ha dissenyat un espai nou, quan la vegetació crixi ,el resultat segur que serà espectacular.

Quan era un marrec, havia anat a jugar a els Terrals ,però na va ser fins els anys noranta que no vaig adonar-me del espai peculiar que tenia a prop de casa. Uns quants anys més tard com a fotògraf vaig realitzar una exposició sobre el indret.

Les obres ja estan terminades, ara per motius de no fer malbé les plantes i els arbres, els tècnics han recomanat el retràs de la seva inauguració. Si passegeu per aquella zona podreu contemplar la gran actuació sobre el terreny.

El cost i qui paga el seu manteniment, son temes d’ altre debat , el cert és que teníem la manca de un espai com aquest al nostre veïnat, sobretot després del canvi de la utilitat del antic club d’ Aismalibar.

La nova zona d’ habitatges del veïnat de Mas Rampinyo , guanya un espai verd i d’ esbarjo, que a tots els convilatans es anirà molt bé .

Esperem que el civisme de la gent, permeti tenir el parc en condicions per a temps, que sigui realment el pulmó verd de Mas Rampinyo, i que la gent ens puguem trobar i poder petar la xerrada, en un marc incomparable.


nota: les fotografies han estat realitzades abans de les obres de transformació del espai ,autor:fidel casajuana i manent

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...