dissabte, de juny 28, 2008


EL PAS SUBTERRANI

Des de la seva inauguració, el pas subterrani de la via de tren de Barcelona a Puigcerdà, ha esta objecte de certes bretolades. Amb més o menys intensitat, els cert es que la brigada de neteja ha anat fent la seva tasca diària de neteja en el pas.

Però la gent, ha fet de les seves en aquest pas, des de les seves necessitats fisiològiques, a llançar deixalles, embrutant les parets amb spray, a torçar els barrots metàl·lics de disseny.

Es una llàstima l’ actitud d’ uns quants que només pensen en fer mal, no respecten l’ espai públic.

Es cert que l’ obra des de un començament compta amb alguns errors de “ bulto “, com es el tipus de material del terra, molt porós i que des de el primer dia amb el gelats repartits a la inauguració, es va embrutar i mai més s’ha pogut fer net.

El funcionament de les escales ara per ara es òptim, llàstima que no es pogués fer servir per baixar també sobre tot per la gent gran o amb dificultats de mobilitat.

No se si les cameres de vigilància funcionen, però em sembla que al menys no lo suficient, doncs en els dies de pluja forta, hi ha un problema d’ excés d’ aigua en la part de la carretera Ripollet dins del túnel, com podreu comprovar a la fotografia, el drenatge de la part de dalt de les escales a vegades esta brut i fa que l’aigua baixi per l’ escala.

L’ acció dels que realitzen bretolades, és una acció lamentable, doncs embruten, destrossen, etc. espais de us públic ,que han suposat un elevat cost econòmic, que després per les seves activitats , fan que l’ Ajuntament tingui que dedicar més diners per arreglar les malifetes.
fotografies realitzades al 2008, pas subterrani, Mas Rampinyo.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...