dimecres, de juny 18, 2008



D E B A T
Mas Rampinyo i el seu entorn
( geogràfic , polític ,social , ambiental ,cultural ,esportiu ,festiu , etc. )


Contrastar , intercanviar i compartir opinions , expressant i aportant idees .Sense embuts , amb llibertat , amb respecte , dient la nostra , sobre el que pensem ,apassionadament , tranquil·lament, inclòs acaloradament .

Parlar per parlar , amb contingut , amb consistència , amb un diàleg obert i plural , sense complexos , tant sols amb les ganes de participar-hi.


MAS RAMPINYO i el seu entorn (geogràfic ,polític , econòmic , social , ambiental ,cultural ,esportiu ,festiu ,......) , és el tema per el que hauríem de debatre , un tema que dona per molt ,i que ens afecta gairebé a tots .

Cap on va el veïnat ? , quin futur volem per el veïnat? , que cal fer per millorar-ho? , , cal que continuí creixent més el veïnat ? ens manquen serveis ? cal demanar-los ?, cal una oficina d’atenció municipal al veïnat? , cal un ajuntament de barri?, quin disseny de veïnat volem ?.

La neteja , la seguretat ,el medi ambient , els projectes futurs, les intencions de creixement per part dels estaments oficials ,etc. , son qüestions que hauríem de plantejar i poder debatre .

Les preocupacions que tenim vers al municipi i el veïnat ,les podrem exposar i debatre en un debat obert a tothom , respectant les normes del joc. Per a persones de més de 16 fins ....a 99 anys ,veïns i veïnes , a polítics que vulguin venir a títol personal sense cap mena de representació ni càrrec , etc.

Un debat que s’ ha de produir , que la societat civil de Mas Rampinyo ha de promoure , doncs la feina no ens la faran els demés ,cal donar un pas endavant . Actualment , les associacions de veïns de Mas Rampinyo , estant gairebé inactives , les associacions de pares i mares , les entitats culturals , els clubs esportius ,els col·lectius ,etc. , haurien de prendre cartes en el assumpte per tal d’ organitzar el debat.

Generar una pluja de idees , plantejar els dubtes , donar la opinió i la visió , debatre sense embuts , sense traves . Mas Rampinyo necessita de un debat , necessita de un pla d’acció ,per tal de poder marcar el camí a seguir .


Fidel Casajuana i Manent
foto: carrer Alt de Sant Pere , abril 2008 . Mas Rampinyo .

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...